Top waterflesjes bedrukken Geheimen

Bij Maxilia hebben we een eigen ontwerpstudio, supersnelle rakkers welke wensen het jouw logo zo goed mogelijk op dit middel komt.

Nauwelijks gevectoriseerd merknaam? Geen nood, Maxilia regelt dit wegens je! Dit merknaam kan in elk willekeurig bestandsformaat geraken aangeleverd. De ontwerpstudio tekent het dan bekwaam aan. En het kost niets! Wegens de extra bezigheden gaat de leverdatum betreffende een bestelling ons dag later zijn.

Hieronder uitproberen wij u dan ook in vijf stappen te adviseren, op welke manier u tot de juiste besluit komt. 3. Mineraalwater is juist vanwege een gezondheid

Dit bedrukken aangaande waterflesjes met je merknaam doe je uiteraard bij Drukzo. Elke client vindt dit aangenaam teneinde ons dortslesser te ontvangen. Trek dus de toewijding met jouw persoonlijk waterflesjes.

Ook fungeert daar bij het ontwerp rekening gehouden te worden betreffende dit vrijhouden aangaande 30mm met een linkerzijde. Deze ruimte is bedoeld voor een houdbaarheidsdatum en de verklaring met de ingrediënten. Adviezen vanwege het ontwerpen met het etiket Maak jouw ontwerp op dit formaat aangaande 211x71mm (dat kan zijn inclusief 3 mm snijmarge omtrent) en lever je bestand met buiten een hulplijnen en -teksten uit de werktekening. Laat je achtergrond doorlopen over de afloop (rode lijn), op deze plaats geldt immers een minimale speling gedurende het snijden. Dit belemmerd witranden na het snijden en zorgt ervoor dat de achtergrond mooi doorloopt aan alle zijden. Een minimale lettergrootte welke wij aanraden kan zijn 6 pt. Een leesbaarheid is ook afhankelijk van dit lettertype het gebruikt wordt.

Waterreclame biedt u een laagste prijsgarantie wegens de waterflesjes. Doordat we orders mogen verbinden en regelrecht vanuit de perserij in de UK kunnen produceren, mogen wij een flesjes mineraalwater heel scherp aanbieden. Hiermee kunnen wij u dan ook de laagste prijs garantiebewijs geven. Ergens anders voordeliger? Geef dit aan het door, en wij kunnen kijken wat we hierin kunnen betekenen wegens u dan ook. De levertijd over de flesjes water betreffende private label ligt tussen de 3 en 4 weken. Dit hangt ook tezamen met dit vraag ogenblik gekomen. Een levertijd kunnen we, altijd in overleg, voor bestelling aanwijzen. Dus indien u tijdig bestelt, kan u profiteren van lagere prijzen. Heeft u een flesjes water met SPOED benodigd? Dat kan zijn natuurlijk ook geoorloofd voor ons. Behalve een fabriek in een UK, werken wij verder betreffende een persoonlijk fabricage in more info Nederland waarbij we spoedorders in 5 werkdagen mogen leveren.

De labels op de waterflesjes worden all aan in full colour bedrukt. Op die manier is de exposure maximaal en uw reclame-uiting gaat echt opvallen! Tevens slaat niemand snel een flesje drinkwater af, en is het relatiegeschenk altijd gewaardeerd.

Ze begrijpen wat de opties wegens de opdruk bestaan, hoe een merknaam zo goed mogelijk tot zijn recht komt en welke tinten uit jouw logo het mooist te verbinden zijn betreffende dit middel.

Etiketten geraken standaard afgedrukt in kleur. Er kan zijn keus uit water betreffende of buiten koolzuur. Flesjes zijn volmaakt indien persoonlijk brand mineraalwater in bijvoorbeeld horeca ofwel op evenementen.

Een flesje mineraalwater bedrukken kan al in 3 werkdagen. Bidons met trekdop, opvouwbare waterflessen, Doppers en metalen bidons. Ze bestaan daar in allerlei maten, soorten, kleurcombinaties en drukmogelijkheden. Doch dit mag natuurlijk zo bestaan het je nét eventjes iets anders in gedachten hebt.

‘Vandaag besteld, morgen in huis’? Die vlieger gaat helaas niet op. Wat vervolgens immers? We tonen dit reeks werkdagen levertijd en een concrete leverdatum, zodat je exact beseft indien jouw jouw bestelling kunt verwachten.

Ons waterfles bedrukt betreffende je logo is altijd aardig. Iemand die bezit daar nauwelijks dorst op ons mooie, zonnige zomerse dag? Of denk eens aan het openbaar vervoer. Dit ultieme podium om je merknaam te verspreiden een groot publiek! Waterflessen bedrukken kan al vanaf 5 werkdagen. Alang vele klanten gingen je vanwege, en met succes! Het blijkt uit het goede Kiyoh cijfer.

Zij begrijpen hetgeen een opties vanwege de bedrukking zijn, op welke manier ons merknaam zo echt geoorloofd tot zijn recht komt en welke kleuren uit je merknaam dit mooist te samenvoegen zijn met het middel.

‘Heden besteld, morgen in huis’? Welke vlieger zal jammer genoeg ook niet op. Wat vervolgens wel? Wij tonen dit aantal werkdagen levertijd en ons concrete leverdatum, zodat je exact weet als jouw jouw bestelling kan verwachten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *